Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plątanie w umysłach z -/+

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm taki to będzie sobie dziwny temat ale czy nie wydaje Wam się dziwne myślenie ludzi, a w szczególności użytkowników for (nie mam na celu obrazy nikogo)

Moja myśl polega na Waszym dziwnym działaniu...

Przykład

Zbieram +

User ustawia taki status i leci na niego deszcz - z niewiadomego działania userów

Przykład 2

Zbieram -

W chwili gdy użytkownik da taki status pojawia się fura komentów typu "minusujemy panowie"

I rodzi się pytanko czy to jest normalne ?

Niektórzy ostatnio zaczynają przejrzewać na oczy i piszą głupotę w poście nie odpowiadającą na pytanie i dają notkę na dole "zbieram -", a naiwny autor tematu daje mu + za to że nie pomógł...

A jakie jest Wasze zdanie w tym temacie ?

btw

ja nie napisze co zbieram bo będziecie zdezorientowani co mi dać :P

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

A ja mam na to WYJEBANE !

Tylko idioci się tym przejmują.

btw, co w końcu zbierasz +/-? BO CHCE CIĘ WKURWIĆ.

; )

Opublikowano

Mi też zwisa reputacja ale to trochę poryte dla dzieci które to przeżywają, że ryją coniektórym psychy :P

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

@UP

Pfff...Posty HUJ znaczą...A co do reputacji mam w dupie czy dostaje - czy + ale dzieci mają satysfakcję kiedy mogą dawać z chęciom - ;]

Mam gdzieś co mi dasz czy + czy - ; ]

cincind.jpg

Sygnatura By Yakusho

Opublikowano

Nie macie się czym przejmować i emocjonować tylko reputacją? Moim zdaniem "zbieranie" plusów lub minusów jest nieco bezsensu. Reputacja służy temu, aby userzy mogli ocenić poziom wypowiedzi, ewentualnie nagrodzić za dobry post.

Założe się, że w tym temacie zostanie napisane jeszcze ze 20 postów w stylu: "I tak mam wyjebane na reputację" z czego i tak 75% nie będzie prawdą ;)

Na reputacje trzeba sobie po prostu zapracować i nie odwzorowuje jej ilośc plusów lub minusów.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...